Stiri externe

Scandal! Bill Clinton, flancat de doua prosituate la o gala de caritate!

Scris de Christian Stan

Bill Clinton a comis-o din nou. Fostul Presedinte al Statelor Unite s-a pozat alaturi de doua prostituate la o gala de caritate desfasurata joi seara, iar cele doua domnisoare din fotografie au avut acces la petrecere fiind invitatele lui Clinton.

clinton

Lui Bill Clinton ii curge prin vene sange de Don Juan, iar dupa un scandal din care reiesea ca a avut o relatie extraconjugala cu actrita Elizabeth Hurley, Bill se inconjoara acum de doua femei usoare.

Bill Clinton a fost invitatul special al Galei Unite4Humanity, desfasurata joi seara la Los Angeles, iar in cadrul evenimentului Fostul Presedinte a primit o distinctie speciala alaturi de Robert de Niro si de Martin Scorsese.

In cadrul evenimentului, Clinton s-a pozat si alaturi de cele doua domnisoare, care nu sunt staruri sau femei din inalta societate, ci doua prostituate de la bordelul Bunny Ranch.

Bruneta este cunoscuta sub numele de Ava Adora si blonda isi spune Barbie Girl. Pe site-ul Bunny Ranch, blonda se lauda ca este foarte flexibila si se lauda ca este specialista in dezvirginare, in vreme ce bruneta este bisexuala. Cele doua femei au avut acces la gala fiind invitate de insusi Bill Clinton.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu