Stiri Interne

Bataie pe biletele la Andre Rieu! Primul concert, epuizat in 15 minute!

Scris de Sorin Dutoiu

Biletele la concertul pe care Andre Rieu il va sustine in luna iunie la Bucuresti, alaturi de orchestra sa, s-au epuizat in 15 minute. Un record absolut pentru Romania. S-au adaugat alte doua spectacole, iar biletele sunt si aici aproape vandute.

Andre-Rieu-concert

In ciuda preturilor piperate, biletele la concertul pe care Andre Rieu si orchestra sa il vor sustine pe 13 iunie la Bucuresti, s-au vandut ca painea calda. Mai exact, in doar 15 minute, un record absolut pentru Romania. Cele 12.500 de bilete, cu pretul intre 172,80 lei si 864 lei s-au epuizat, fiind vandute online pe siteul Eventim.

Andre-Rieu-concert-4

S-a decis astfel un al doilea concert, pe 12 iunie, si, pentru ca si la acesta biletele aproape ca s-au vandut in totalitate, s-a mai adaugat un al treilea concert, pe 14 iunie.

andre-rieu-concert-1

Spectacolele vor avea loc in aer liber, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Andre Rieu este un muzician olandez care a cucerit intreaga lume prin concertele extraordinare alaturi de orchestra sa. Este supranumit „Regele valsului”, acesta canta la o vioara Stradivarius din 1667.

Iata cateva dintre reprezentatiile artistului de pana acum, pentru a va face o idee despre cum va arata spectacolul de la Bucuresti.


Scrie un comentariu