News

Bilete la pret redus pentru marile concerte din 2013, doar maine pe MyTicket.ro

Scris de Alexandru Manea

MyTicket.ro, primul serviciu online de ticketing din Romania, anunta o promotie dedicata exclusiv doamnelor si domnisoarelor! Astfel ca iubitoarele de muzica live care in ziua de 8 martie isi vor comanda bilete online, vor beneficia de preturi speciale, toate taxele de livrare fiind acoperite integral de MyTicket.ro.

Andrea-Bocelli

Cu ocazia zilei de 8 martie, toate doamnele si domnisoarele care vor comanda vineri, de pe MyTicket.ro, bilete si abonamente la concerte sau alte evenimente din agenda site-ului, vor beneficia de livrare gratuita, toate taxele aditionale fiind acoperite exclusiv de MyTicket.ro.

Printre evenimentele incluse in catalogul MyTicket.ro se numara concertele Andrea Bocelli, Joe Cocker,  Ricchi e Poveri, Patricia Kaas, Stefan Banica, Horia Brenciu, Lala Band, Loredana, precum si evenimente ca Distractis Show – Nemuricii, Mark Knopfler, Depeche Mode, B’ESTFEST Summer Camp 2013, Roger Waters – The Wall sau festivalul EXIT din Serbia, biletele pentru acestea din urma fiind disponibile exclusiv pe MyTicket.ro si in retelele magazinelor de specialitate afiliate site-ului.

Despre MyTicket.ro

Lansat in urma cu sapte ani, MyTicket este primul serviciu profesionist din Romania dedicat vanzarii online a biletelor de spectacol.

De la data lansarii, MyTicket a beneficiat de peste 2.000.000 de cumparatori interesati de bilete pentru o gama variata de spectacole, unele dintre ele unice in Romania.

Cateva exemple sunt: Madonna, Depeche Mode, Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers, Rolling Stones, Metallica, George Michael, Iron Maiden, Leonard Cohen, Shakira, Muse, Lenny Kravitz, Placebo, Sting, Buena Vista – The Havana Lounge, Jose Carreras, Massive Attack, Vonda Shepard, precum si festivalurile B’ESTFEST Summer Camp, Artmania, Coke Live sau Stuffstock.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu