Stiri externe Style Judgement

Bijuterii de milioane purtate de vedete la MTV VMA!

Scris de Ana Kozma

Duminică seara, la MTV VMA, în centrul atenției nu au fost doar vestimentațiile purtate de marile staruri, ci și bijuteriile lor de milioane! Iată ce accesorii exclusiviste au ales pentru primul eveniment important de la debutul pandemiei!

Bijuterii de milioane purtate de vedete la MTV VMA!

Covorul roșu de la ediția din 2020 a MTV VMA a fost diferit față de cum era în anii trecuți. Asta deoarece distanțarea socială a fost cuvântul de ordine. Cu toate astea, un lucru a fost neschimbat. Parada de ținute spectaculoase și bijuterii exclusiviste.

Lady Gaga

Lady Gaga a făcut senzație pe red carpet. Reluarea colaborării vedetei cu Nicola Fromichetii se vede cu ochiul liber. Gaga este din nou style icon-ul de altă dată. Pe tot parcursul serii, a afișat mai multe outift-uri wow. Toate „accesorizate” cu măști de protecție.

Pe red carpet, Gaga a purtat o ținută care te duce cu gândul în spațiu. O haină argintie semnată Area, cască Muscarella și platforme Pleasers. Și-a completat ținuta cu un colier marca Edward Avedis. Nu e un colier obișnuit, ci unul cu ce are forma logo-ului celui mai recent album al artistei: Chromatica. Este o bijuterie cu aur roz de 14 de karate și diamante.

Doja Cat

Doja Cat a optat pentru o ținută Versace. Outfit pe care l-a accesorizat cu bijuterii Lorraine Schwartz și Ofira Jewels. Piesa de rezistență a fost colierul personalizat cu rubine, diamante și opal. Artista a afișat și o combinație de brățări cu diamante și inele cu rubine.

Miley Cyrus

Nici Miley Cyrus nu s-a lăsat mai prejos. A purtat o superbă creație Mugler. Cerceii supra-dimensionați cu diamante și brățara masivă purtată pe post de colier au completat perfect outfit-ul. Bijuteriile poartă semnătura Loree Rodkin.

Nicole Richie

Pe red carpet a pășit și Nicole Richie (Nikki Fresh). A purtat o rochie sexy și dramatică în același timp, pe care a accesorizat-o cu o coroniță și cercei rock semnați Cathy Waterman.

Toate ținutele lui Lady Gaga de la MTV VMA! Artista colaborează din nou cu stilistul Nicola Formichetti!

Scrie un comentariu