ADPM Coffee Break News Style Radar

Ce bijuterii cu cristale de Bohemia poarta artistele din trupa Amadeus

Scris de Alexandru Manea

Artistele din trupa Amadeus poarta bijuterii superbe cu cristale de Bohemia. Iata care sunt modelele preferate si unde le puteti gasi.

Amadeus-bijuterii-Preciosa-5

Andreea Runceanu

Cele patru artiste din trupa Amadeus sunt nu doar talentate, ci si foarte frumoase si mereu la curent cu tendintele. Atat in Romania, cat si peste hotare, unde sunt invitate sac ante, au aparitii rafinate.

Amadeus-bijuterii-Preciosa-3

Amadeus este formatia din Romania cu cea mai larga deschidere internationala

Cu siluete de invidiat si chipuri angelice, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis reusesc sa surprinda de fiecare data cu aparitiile lor vestimentare elegante si rafinate.

Fie ca poarta salopete din paiete, rochii albe angelice sau rochii de cocktail care le pun in valoare siluetele impecabile, de fiecare data ele aleg sa isi completeze tinutele cu bijuterii stralucitoare si rafinate cu cristale de Boemia.

Este vorba de bijuterii Preciosa, care pot fi gasite in concept-store-ul de la etajul 1 al Baneasa Shopping City.

Amadeus-bijuterii-Preciosa-1

Bianca Gavrilescu a fost si Top Model Romania

“Bijuteriile Preciosa fac deja parte din viata noastra de zi cu zi, mai in toate situatiile. Incerc sa-mi amintesc prima noastra vizita in showroomul Preciosa. Ne-au cucerit din prima din mai multe motive: prima data ne-au fascinat bijuteriile ca obiecte in sine, taieturile asimentrice superbe ale cristalelor, care le dau o stralucire unica, culorile si combinatiile de forme si materiale in care sunt montate.

Amadeus-bijuterii-Preciosa-4

Noemi Anelis, talentata artista care canta la clape in trupa Amadeus

 

Apoi, dupa ce am inceput sa le probam, pur si simplu ne placeau toate : fine, discrete, dar in acelasi timp pline de personalitate. Fiecare dintre noi avem piese de care pur si simplu ne-am indragostit si pe care le purtam zi de zi. Pe scena ne completam outfiturile cu superbele bijuterii care stralucesc si mai mult, acolo unde le sta cel mai bine, in lumina reflectoarelor”, spune Andreea Runceanu.

Bijuteriile lor preferate sunt colierele Luxe (Crystal), Veronique, Crystal Tear, Pyramid, bratarile Romantic Beads si Dreamy look, inelul Macy, cerceii Kate, Crystal Pyramid, Crystal Tear, Luxe (disponibili si pe www.mazza.ro), pe care cele patru fete le-au purtat in numeroase ocazii, atat la Festivalul de Film de la Cannes, cat si la Venetia, unde au cantat in fata unor vedete de la Hollywood.

Scrie un comentariu