News Stiri externe

Bieber a platit 50.000 de dolari pentru doua nopti la Versace Mansion

Scris de Christian Stan

Are o avere estimata la 200 de milioane de dolari, astfel ca isi cam poate permite orice extravaganta. Justin Bieber a fost in Miami in aceasta saptamana si s-a cazat la Versace Mansion, insa artistul a inchiriat toata vila pentru el si staff-ul lui, platind pentru doua nopti nu mai putin de 50.000 de dolari.

justin bieber 2

In jur de 50.000 de dolari, atat l-a costat cazarea pe Justin Bieber pentru doua nopti de vis petrecute la Versace Mansion din Miami in aceasta saptamana. Bieber nu s-a multumit sa inchirieze doar o camera din vila transformata acum intr-un hotel de lux, ci a inchiriat toata proprietatea pentru 25.000 de dolari pe zi. Prin comparatie, camerele la un hotel de lux din Miami in aceasta perioada variaza intre 700 si 1000 de dolari pe noapte.

versace mansion 3

versace mansion 5

The Villa Casa Casuarina a apartinut designerului Gianni Versace si a fost recent vanduta de Donatella unui fond de investitii care a transformat proprietatea intr-un hotel de lux. Vila are 10 camere decorate in stil grandios, iar piscina este demarcata de placi de aur.

Scrie un comentariu