Stiri Interne

BiBi, senzatia copiilor, lanseaza o noua piesa. Iata cum suna!

Scris de Alexandru Manea

BiBi, artista considerata de multi drept senzatia noii generatii de copii, lanseaza o noua piesa, “Unde ai fost pana acum”. Iata cum suna.

BiBi, senzatia copiilor, lanseaza o noua piesa. Iata cum suna!

Cu sute de mii de oameni ce-i urmaresc fiecare miscare, atat onine cat si offline, BiBi este una dintre cele mai emblematice personalitati din noua generatie. Artista revine cu un nou single, o piesa care celebreaza prezenta iubirii in viata noastra.

„«Unde ai fost pana acum» este o piesa sincera, despre acea mare iubire pe care o intalnim foarte rar. Este o piesa sincera pe care o dedic fanilor mei, care sunt mereu alaturi de mine”, spune BiBi

„Unde ai fost pana acum” a fost compusa de artista alaturi de echipa DeMoga Music.

Dupa ce a creat isterie cu single-ul „Ciocolata”,  artista a fost recrutata de Disney pentru a da voce unuia dintre personajele principale din serialul Disney „Star Darling”, fiind mai apoi parte din Festigal, una dintre cele mai complexe productii realizate in Romania. Au urmat piese precum „Coji de portocale”, „Dansez cu inima ta”, „Road To Monaco”, „Un pic, un pic” si „Friendzone”, piese care au adunat zeci de milioane de vizualizari.

BiBi are acum 16 ani si tine legatura cu fanii prin intermediul vlogului, canalul de YouTube al artistei depasind 450 000 de abonati.

 

 

View this post on Instagram

 

Cine așteaptă noul proiect #UndeAiFostPanaAcum ? 😝🔜

A post shared by BiBi🍫 (@bibi.official) on

 

View this post on Instagram

 

#UndeAiFostPanaAcum ? 🥰 It’s out! Link in bio🔥

A post shared by BiBi🍫 (@bibi.official) on

Scrie un comentariu