News

Biancai Dragusanu nu ii pasa de critici! Isi lasa la vedere injuriile de pe Facebook!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu dovedeste ca nu ii pasa de criticile din jur si lasa la vedere injuriile si cuvintele grele venite de la cei care au dat Like paginii sale de Facebook. O fotografie in care apare cu talia extrem de subtire si buzele foarte mari a starnit o avalansa de reactii.

Biancai Dragusanu ii place, fara indoiala, sa se expuna si sa fie admirata. Chiar cu riscul de a isca avalanse de critici alegand fotografii in care i se vad coastele, talia foarte ingusta, picioarele subtiri, dar si sanii si buzele supradimensionate.

O astfel de fotografie a fost postata pe pagina ei de Facebook. Instantaneul a fost realizat cu telefonul mobil, dintr-un unghi din care talia ei pare cu adevarat „de viespe”.

A fost indeajuns pentru a da startul unei avalanse de reactii. Au fost pana in prezent peste 500 de comentarii la aceasta fotografie, o mare parte dintre acestea, jignitoare.

„Noroc ca nu intra copii mai mici ca nu ar dormi noaptea cand ar vedea-o s-ar speria sarmanii!”, “Vanitatea e primul si, culmea, cel mai mare pacat din lume….la asta ar trebui sa se gandeasca Bianca…sau cel putin asta ne arata tot de cativa ani…iar operatiile sunt doar o consecinta cand vanitatea devine cronica”, “Fa urata dracu parca esti facuta din bucati!”, “Gonflabila asta e biodegradabila?”, “Urata cu spume!”, au fost doar cateva dintre acestea, pentru ca in final cineva sa posteze un comentariu ironic: „Daca mai da jos 25kg va arata superb!”.

Scrie un comentariu