Stiri Interne

Bianca Lapuste si fiica ei, imaginea care a emotionat pe toata lumea!

Scris de Administrator

Impresionata pana la lacrimi de tragedia petrecuta vineri noapte in clubul Colectiv, Bianca Lapuste a scris pe Facebook un mesaj emotionant si a postat o fotografie in care apare alaturi de fiica ei si a lui Marius Moga.

Marius-Moga-Bianca-lapuste

La fel ca toti romanii, si Bianca Lapuste a fost impresionata pana la lacrimi de evenimentul tragic care s-a petrecut vineri noapte in clubul Colectiv, in urma caruia 30 de tineri si-au pierdut viata si multi altii au ajuns sa se zbata, pe patul de spital, intre viata si moarte. Vedeta a postat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj emotionant, dar si o fotografie in care apare alaturi de fiica ei si a lui Marius Moga.

Din postura de proaspata mamica, Bianca Lapuste a scris, pe reteaua de socializare, ca se gandeste cu teama in suflet la durerea pe care o resimt parintii ce si-au pierdut vineri noapte copiii, dar si la cei ai caror fii si fiice sunt acum in stare grava la spital.

bianca-lapuste-fiica

„E doliu in inimile tuturor. Simt asta in glasurile prietenilor si ale familiei mele, in mesajele de pe facebook ale oamenilor pe care nu ii cunosc, dar le citesc vorbele cu sufletul la gura; in glasurile colegilor mei de la stiri si ale prezentatorilor, care cu greu isi ascund emotiile. Sunt mama acum si acest lucru ma face sa-mi fie teama. O teama pe care nu o pot descrie, dar exista si ma copleseste. Mi-e teama sa-mi imaginez ce simt mamele celor care au pierit in acea noaptea neagra. Mi-e teama ca e prea multa durere. Nu pot! Mi-e teama sa-mi inchipui strigatele disperate si fara de raspuns ale familiilor si lacrimile sangerii in care se ineaca acum asteptand vesti. Mi-e teama, fiindca sunt mama…

Da-le Doamne putere, atat ranitilor cat si familiilor lor, ca au ataaaaat de multa nevoie!!”, a scris Bianca pe Facebook.

Scrie un comentariu