News

Bianca Ionita lupta pentru viata lui Mitica

Vedeta Kanal D incearca sa ii salveze viata unui copil bolnav de cancer renal 

 

Prezentatoarea stirilor de la Kanal D, Bianca Ionita, lupta pentru viata unui copil de doar 5 ani din satul Vizuresti, judetul Dambovita, care a fost diagnosticat anul trecut cu cancer renal in faza a patra.

 

Vedeta Kanal D si-a implicat si colegii de redactie in ajutorarea lui Mitica, iar pana acum din eforturile tuturor s-au platit tratamente in valoare de peste 5000 de euro. In momentul de fata, Mitica mai are nevoie de inca 1000 de euro pentru efectuarea unui control anual, bani pe care Bianca Ionita nu ii mai poate asigura.

 

„Mi-am anuntat prietenii si doresc sa stie toata lumea de cazul lui Mitica pentru ca trebuie sa strang 1000 de euro in maxim o saptamana pentru a face un control de rutina pentru boala pe care o are. El urmeaza un tratament foarte dur la care el raspunde rau… Parintii lui nu lucreaza si sunt foarte saraci. Eu dupa Craciun am incercat sa ii ajut cum am putut, prin drumuri dese la spital pentru tratament, analize sau mancare. Acum Mitica trebuie sa isi faca controlul anual si ma simt responsabila sa fac rost de acesti bani”, ne-a declarat Bianca Ionita.

 

Cei care doresc sa il ajute pe Mitica pentru strangerea sumei de 1000 de euro pot face donatii in contul  RO48RZBR0000060012217261 SUCIU MIHAIL GAVRIL.  

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu