2 Principale Stiri Interne

Bianca Ionita a fost ceruta in casatorie! Asa va arata mireasa?

Scris de Alexandru Manea

Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor Kanal D, a fost ceruta in casatorie de Daniel Pena, cel care ii este iubit de trei ani. Cei doi vor organiza, se pare, nunta anul acesta, iar prezentatoarea TV si-a ales deja modelul rochiei de mireasa.

bianca-ionita-daniel-pena

Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor Kanal D, a fost ceruta in casatorie, in noaptea dintre ani, de iubitul ei, Daniel Pena, cel cu care are o relatie de trei ani. „Si am zis da” si-a anuntat ea prietenii pe Facebook.

Nunta va avea loc, se pare, anul acesta. Nasii de cununie vor fi Giulia Anghelescu, buna prietena a Biancai, si sotul acesteia, Vlad Huidu.

bianca-ionita-logodna

 

Inaintea sarbatorilor de iarna, Bianca Ionita a ales dintr-un showroom cunoscut din Bucuresti modelul preferat de rochie de mireasa, tip printesa, din tulle matasos cu aplicatii din paiete, dantela Chantilly si centura din matase Mikado, al carei pret depaseste 8000 de euro.

Bianca Ionita rochie mireasa Pronovias

Bianca Ionita a mai imbracat odata rochia de mireasa, in urma cu 11 ani, insa acel mariaj a fost sortit esecului.

“Am mai fost odata mireasa, insa eram amandoi mult prea tineri si lipsiti de experienta de viata pentru ca mariajul sa dureze”, ne-a declarat Bianca Ionita.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu