News

Bianca Dragusanu va purta doua rochii de mireasa la nunta! Le va modifica dupa propriul plac!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu va purta doua rochii de mireasa la nunta. Roscata le-a probat si a ajuns la concluzia ca trebuie sa le modifice pe alocuri pentru ca rezultatul final sa ii fie cu adevarat pe plac.

bianca-dragusanu-rochie-de-mireasa-1

Bianca Dragusanu are de gand sa poarte doua rochii de mireasa la nunta din 29 septembrie. Primul model, pe care il va purta la petrecerea de la restaurant, va suferi cateva modificari.

Roscata a probat rochia, este multumita, per ansamblu, de cum arata, insa recunoaste ca va trebui sa desfaca corsetul si sa il modifice dupa bunul plac. „Nu mi-am dorit o rochie de printesa. O sa modific partea de sus a corsetului dupa corpul meu si dupa ideile mele”, a spus ea la emsiunea „La Maruta”, dorind probabil ca rezultatul final sa ii puna in evidenta bustul proeminent.

bianca-dragusanu-rochie-de-mireasa-2

Despre rochia pe care o va purta la biserica, nicio informatie momentan.

Cu ceva timp in urma Bianca visa la o rochie Elie Saab pe care a descoperit-o in revistele de moda. Creatia spectaculoasa, tip sirena, costa 30.000 de euro.

bianca-dragusanu-rochie-de-mireasa

 

Pentru ca nu doreste sa investeasca atatia bani intr-o piesa vestimentara pe care o va purta o singura data, Bianca s-a aratat dispusa sa recreeze cat de cat modelul in propriul atelier de croitorie.

Scrie un comentariu