News

Bianca Dragusanu, suspecta de ulcer varicos!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu sustine ca are pe picioare vanatai care nu se mai vindeca. Probleme provin de la mai multe lovituri primite in adolescenta. Un medic specialist in varice crede ca vedeta ar suferi de ulcer varicos si o invita la o consultatie.

bianca-dragusanu-vanatai-picioare

Vanataile de pe picioarele Biancai Dragusanu ar ascunde un ulcer varicos. Cel putin asa sustine specialistul Mohammad Abu Baker, cel care se ofera sa ii acorde o consultatie si un posibil tratament.

„Am vazut urmele de pe picioarele ei. Nu pot sa spun daca vanataile acelea sunt de la ulcer varicos pana nu o consult. Ar fi bine sa se programeze urgent la un control, ce are ea poate fi foarte grav. De altfel, ea s-a programat in urma cu ceva timp la un consult, dar nu s-a prezentat. Nu a mai dat niciun semn”, a declarat medicul pentru WOWbiz.ro.

Bianca Dragusanu a sustinut ca vanataile provin de la bataile primite in urma cu multi ani si de la lovituri accidentale repetate frecvent de atunci si pana in prezent. Roscata spune ca a fost la un pas de a i se amputa picioarele, asa cum au considerat unii medici la un moment dat.

In urma cu multi ani, Bianca Dragusanu a avut o relatie de doi ani cu un barbat violent, care i-a rupt picioarele si a izolat-o in manastire pana cand si-a revenit. Vedeta a ramas cu sechele in zona picioarelor, unde inca i se pot observa vanataile.

”Aceasta zona este hipersensibilă la mine, m-am lovit de cateva ori. La un moment dat am cunoscut un individ care m-a lovit unde ma doare cel mai tare. Mi-a rupt picioarele si m-a lovit in locul in care pe mine ma doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a intamplat asta.

Am plecat de la el fara sa-i spun, m-a prins si s-a intamplat sa ma bata pe strada. M-am gandit ca singurul mod de a scapa de el era sa ma sinucid. Ma punea in genunchi, pentru ca spunea ca in fata lui ca eu sunt vinovata, ca l-am adus in stare sa ma loveasca. Mă ducea la manastiri, ma lasa acolo mai multe zile, le platea pe maicute sa ma ajute sa-mi revin (…) Aveam un cheag de sange de marimea unei paini”.

Scrie un comentariu