News

Bianca Dragusanu a iesit pe strada cu oasele la vedere

Scris de Administrator

Bianca Dragusanu este mandra de ambdomenul ei plat si de bazinul care sta sa iasa de sub piele si a iesit la plimbare imbracata in jeansi si cu un tricou suflecat deasupra buricului, lansadu-i la vedere talia de viespe.

Desi este des criticata pentru faptul ca este prea slaba, Bianca Dragusanu sustine ca este mai mult decat multumita de modul in care atrata.

Roscata mananca putin si destul de haotic, dupa detaliile oferite recent in emisiuni Tv si face sport zilnic, axandu-se pe exercitii destinate abdomenului.

Face, dupa cum sustine, peste 300 de abdomene in fiecare zi pentru a avea talie de viespe.

Ieri, odata ce ploaia s-a oprit in Bucuresti si soarele a inceput din nou sa straluceasca, Bianca a iesit pe strada imbracata in jeansi cu talia joasa si un tricou suflecat pana la nivelul diafragmei, pentru a fi sigura ca nu exista om care sa nu ii remarce talia subtire.

Astfel a fost fotografiata de paparazzi de la Cancan, Bianca parand foarte mandra de silueta ei.

Intr-un exces de zel, cu zambetul pana la urechi, roscata si-a ridicat degetul mijlociu in aer, in semn de dezaprobare ca este fotografiata, dar pozand in acelasi timp languros, pentru ca instantaneul final sa fie cat mai sexy.

Scrie un comentariu