News

Bianca Dragusanu adora sa socheze! Iata fotografia care a starnit sute de critici!

Scris de Alexandru Manea

Biancai Dragusanu ii place, se pare, sa socheze cu orice pret. Chiar si cu propriul aspect fizic. Roscata s-a fotografiat singura cu telefonul mobil, iar ipostaza postata pe Facebook nu a avantajat-o mai deloc: pare extrem de slaba, iar bustul ei siliconat pare mai voluminos ca niciodata. Doua extreme care au facut sute de oameni sa comenteze nu tocmai intr-un mod placut.

bianca-dreagusanu-slaba

Bianca Dragusanu recidiveaza si isi surprinde admiratorii cu o fotografie care lasa loc de multe comentarii negative.

Parca abia trezita din somn, roscata s-a asezat langa fereastra, pentru a avea o lumina cat mai buna care sa ii estompeze cearcanele, si s-a fotografiat singura cu telefonul mobil dintr-un unghi care ii pune in evidenta bustul siliconat, dar si trupul firav.

Mai firav ca niciodata, Bianca parand ca a mai pierdut cateva kilograme din si-asa putinele pe care le avea.

Mesajul postat pe Facebook „Buna dimi, oameni buni si frumosi” a atras insa multe comentarii negative, multi considerand ca aspectul fizic al Biancai lasa de dorit.
„Urata esti, doamne!”, „Bianca a fost o printesa! Dar sa recunoastem ca operatiile ei au stricat-o!”, „Eu una m-as speria daca as fi barbat si m-as trezi langa tine dimineata”, „Muma padurii” au fost cateva din comentariile negative postate de cei care ii urmaresc pagina de Facebook.

Au existat insa destul de multi care au sarit sa ii tina parte Biancai, catalogand-o drept „frumoasa” si „superba”, iar pe cei care o critica drept „frustati” si „invidiosi”.

bianca-dragusanu-anorexica

 

Bianca nu este la prima experienta de acest gen. De-a lungul timpului a postat multe fotografii realizate din unghiuri care o dezavantajeaza facand-o sa para mult mai slaba decat este in realitate. Totul, se pare, pentru a isca reactii negative si a o faca sa para interesanta si controversata.

Scrie un comentariu