News

Bianca Dragusanu, mai slaba ca niciodata! Cum se va descurca la “Dansez pentru tine” cu aceasta silueta?

Scris de Administrator

Bianca Dragusanu vrea cu tot dinainsul, se pare, sa socheze si, culmea, chiar reuseste! Obsedata de silueta ei, ea s-a pozat ieri langa o piscina, in costum de baie, “sugandu-si” burta, astfel incat sa para ca are talia cea mai ingusta din Romania.

Chiar daca este criticata de cei din jur pentru faptul ca a ajuns aproape piele si os, Bianca Dragusanu se incapataneaza sa slabeasca din ce in ce mai mult, dorind probabil sa aiba cea mai subtire talie din Romania.

Cea mai recenta fotografie pe care a postat-o pe pagina ei de Facebook a atras multe critici din partea celor care o viziteaza.

Bianca apare pe marginea unei piscine, din profil, “sugandu-si” burta, astfel incat talia sa fie cat ma ingusta, spre dezaprobarea admiratorilor ei.

“Mai mananca, fata, ca ramai schelet!”, “Somalia!”, “Hai sa nu exageram! Eu am inteles ca Barbie e la moda, dar nici macar aia mica de plastic nu e asa transparenta!”, au fost cateva dintre comentariile celor care nu sunt de acord cu modul in care arata Bianca.

Au fost si cazuri in care unii i-au luat apararea, sustinand ca arata foarte bine si ca cei care o critica sunt doar invidiosi. 

Bianca Dragusanu va participa in aceasta toamna la „Dansez pentru tine”.

Scrie un comentariu