News Stiri Interne Vedete

Bianca Dragusanu si Victor Slav planuiesc o noua nunta. Care este motivul ascuns?

Scris de Alexandru Manea

Telenovela Bianca Dragusanu – Victor Slav e pe cale sa inceapa din nou. Se pare ca cele doua vedete pun la cale o noua nunta in mai putin de o luna. De aceasta data, petrecerea va avea loc la Deva, departe de camerele de filmat. Motivul: Bianca este insarcinata, scriu jurnalistii presei mondene.

victor slav bianca dragusanu

Bianca este insarcinata, sustin prietenele acesteia, citate de Libertatea. Vedeta merge regulat la ginecolog, insa sarcina este abia la inceput, motiv pentru care se fereste sa anunte public marea veste. Imediat ce au aflat ca vor deveni parinti, Victor Slav si Bianca Dragusanu au inceput sa faca planuri de nunta, scrie Libertatea.

„Știi cum se spune: ce Dumnezeu leagă, omul să nu dezlege! Am vorbit pe tema asta cu duhovnicul meu, am întrebat ce înseamnă asta și da, mi-a spus că prima ceremonie religioasă contează în fața lui Dumnezeu. Chiar suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, da! Am înțeles că dacă vrei să te căsătorești a doua oară se face o slujbă și îți dă dezlegare și faci o a doua…”, a declarat Victor Slav.

slav dragusanu

Jurnalistii mai scriu ca Bianca nu va anunta sarcina pana in luna a sasea de sarcina. Intre timp, ea si Victor vor deveni din nou sot si sotie. Nu se grabesc cu nunta si nu vor sa faca din nou aceleasi greseli. Nunta nu va mai fi transformata in spectacol, ci va fi o ceremonie restransa la Deva, orasul in care locuieste mama Biancai, sustin apropiatii vedetei. Se pare ca cel care i-a sfatuit pe cei doi sa-si jure iubire si credinta este duhovnicul care s-a rugat pentru Bianca sa ramana insarcinata.

“Am un duhovnic și merg și într-adevăr la Nechit. Se întâmplă lucruri foarte frumoase și vă recomand să mergeți. Este duhovnicul aproape tuturor prietenilor noștri, pentru că noi ne-am dus cu toții acolo. Are un har aparte, într-adevăr. În primul rând ești mult mai liniștit sufletește, asta garantez oricui se duce acolo. Dacă apuci să vorbești cu dânsul și să te îndrume un pic, sunt mari schimbări. În primul rând părintele îți spune să fii mai bun, cât de bun poți”, a declarat recent Bianca.

bianca-si-victor-slav

 

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cuplat in timpul filmarilor pentru emisiunea „Dansez pentru tine”. Au avut o nunta grandioasa, insa casnicia lor nu a durat mai mult de sase luni. Bianca a „fugit” la Paris cu Adrian Cristea, iar Victor Slav nu a putut trece la acel moment peste episodul infidelitatii. Intre timp, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi par hotarati sa isi uneasca din nou destinele.

Scrie un comentariu