Stiri Interne

Bianca Drăgușanu și Victor Slav dansează azi la Pro TV?

Scris de Alexandru Manea

Bianca Drăgușanu și Victor Slav dansează azi la Pro TV? Cei doi au intrat în sala de repetiții și au lăsat să se înțeleagă că în această seară vor evolua în platoul emisiunii Uite cine dansează.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav dansează azi la Pro TV? Cei doi soți au intrat în sala de repetiții de la Buftea și au lăsat să se înțeleagă că în această seară își vor face apariția în cadrul emisiunii Uite cine dansează.

La mulți ani după ce au evoluat la Dansez pentru tine, momentul când au și devenit un cuplu. Bianca a postat o fotografie de la repetiții alături de mesajul „Înapoi în timp”.

În această seară concurenții rămași în concurs se vor întrece împărțiti în patru echipe de dueluri, prin tragere la sorți. Fiecare duel va avea un anumit stil de dans, iar cuplurile își vor alege melodii potrivite și își vor realiza coregrafiile.

Echipa care va obține un punctaj mai mare din partea juriului va avea imunitate în această ediție. Cea care va pierde va mai prezenta încă un dans, un alt stil și o altă melodie. Ultima pereche clasată va părăsi competiția.

Back in time 👉💃🕺💥⭐️💫⏳🎬🎥🎉🎊

A post shared by BiancaDragusanu (@biankdragusanu) on

Happy birthday my beautiful angel 😇 🎂We love you 🙏🏻❤️#family #blessed #6months

A post shared by BiancaDragusanu (@biankdragusanu) on

Scrie un comentariu