Stiri Interne

Bianca Dragusanu se va chinui in India pentru 90.000 de euro?

Scris de Sorin Dutoiu

9 perechi de vedete vor pleca in India si Sri Lanka in aceasta toamna pentru a filma sezonul doi al reality show-ului Asia Express, redenumit acum India Express, de la Antena 1. Printre ele, se pare, va fi si Bianca Dragusanu. Iata ce se zvoneste.

Bianca Dragusanu se va chinui in India pentru 90.000 de euro?

Reality show-ul Asia Express de la Antena 1 presupune ca vedetele participante sa renunte la confortul si luxul cu care erau obisnuite in Romania si a se adapta conditiilor foarte modeste din zonele sarace ale unor tari din Asia.

Vor trebui sa supravietuiasca doar cu 1 dolar pe zi si sa se descurce cum pot, pentru a se deplasa spre destinatia finala, cu autostopul spre exemplu, a face rost de mancare si a innopta. In primul sezon, filmat in Vietnam, Cambodgia si Thailanda, au trecut prin aceste provocari nume precum Dorian Popa, Raluka, Vica Blochina, Daniela Crudu, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu.

Sezonul doi va fi filmat insa in Sri Lanka si India, astfel ca show-ul va fi redenumit acum India Express. Noua perechi de vedete vor participat. Nu se stie inca cine anume. Au aparut insa deja zvonuri cum ca printre acestea va fi si Bianca Dragusanu. Conform Cancan, ea ar fi negociat cu Antena 1 pentru a primi 90.000 de euro, plus un bonus de 10.000 de euro, pentru a participa la acest show, cu mult mai mult decat celelalte vedete.

 

View this post on Instagram

 

I’m happy 😜😇👑❤ I love my life and my work 💎 @biancadragusanufashion Order my dresses here ☎ 0736949494

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on

S-a mai zvonit ca la negocierile pentru India Express ar mai fi ajuns si Margherita de la Clejani, Ruby, Iuliana Luciu, Anda Adam, Jojo si Paul Ipate.

Emisiunea va fi filmata in aceasta toamna si va fi difuzata in primavara anului viitor.

Unde se filmeaza noul sezon Asia Express

 

View this post on Instagram

 

you become what you think 👑💚😇

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on

Scrie un comentariu