News

Bianca Dragusanu s-a despartit de Adrian Cristea? Botezatu nu crede!

Scris de Administrator

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-ar fi despartit, conform ultimelor zvonuri. Roscata nu a confirmat, dar nici infirmat stirea iar fostul ei iubit, Catalin Botezatu spune ca nu acorda atentie acestor zvonuri si, desi se speculeaza o viitoare impacare intre ei, el declara ca „Bianca-Botezatu nu mai poate exista”.

Dupa ce a parasit echipa Un Show Pacatos, Bianca Dragusanu si-a dedicat mai mult timp problemelor de sanatate si relatiei cu Adrian Cristea.

Obisnuita cu prezenta zilnica la TV si in ziare, Bianca naste acum noi subiecte in presa mondena. Se pare ca roscata s-ar fi despartit de logodnicul ei, Adrian Cristea. Cel putin asa sustine fosta lui sotie, Denisa Nechifor.

„Adi a plecat in cantonament de la mine de acasa, de la copilul nostru. A venit obosit, dar cu haine curate. De fiecare data cand vine la noi este fericit, nu stiu cum este cu Bianca. Stiu ca de cateva zile sunt despartiti” a spus Denisa Nechifor la Kanal D.

Bianca nu a cofirmat, dar nici infirmat aceste informatii: „Voi cred ca stiti mai bine ca oricine daca ne-am despartit sau nu, cautati-l sa va spuna el” a spus Bianca.

Avand in vedere ca in ultima vreme Catalin Botezatu a avut numai cuvinte de lauda la adresa Biancai, spunand ca ramane una din cele mai importante prezente din viata lui, designerul spune ca ii doreste tot binele din lume, dar ca o noua relatie intre ei nu mai poate exista:

„S-au mai despartit de nu stiu cate ori. Nu cred ca a facut pasul acesta pentru o impacare cu mine. Ea are o usa deschisa si la propriu si la figurat in casa mea, in sufletul meu, m-am bucurat sincer cand am auzit ca s-a logodit, ca era fericita. Bianca-Botezatu nu mai poate exista” a declarat el.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu