Carusel

Bianca Dragusanu, operata de urgenta in Ungaria!

Scris de Christian Stan

Bianca Dragusanu a ajuns astazi de urgenta la o clinica din Budapesta, Ungaria, pentru o interventie chirurgicala la picioare. Bianca acuza grave probleme, iar medicii au fost nevoiti sa ii injecteze grasime in tibie pentru ca vedeta sa poata sa mearga din nou.

bianca-dragusanu11
Conform informatiilor furnizate la „Acces direct”, Bianca Dragusanu a suferit  o operatie in jurul orei 14.00, la picioare, intr-o clinica din Budapesta.  Potrivit acelorasi surse, roscata a fost supusa unei interventii la picioare,  injectandu-i-se grasime in tibie. Motivul pentru care a facut acest lucru ar fi pentru a-si masca vanataile de la picioare, care i-au fost strivite in urma batailor luate de la Coco Paun, unul dintre fostii ei iubiti.

Victor si Bianca au ajuns la Budapesta in cursul zilei de duminica. Alaturi de vedeta, la clinica din Budapesta, aleasa in urma recomandarilor nasului ei, Zsolt Csergo, se afla si sora mai mica, Oana.

„Am avut o relatie de doi ani de zile, in care am trait terorizata. Individul  acesta mi-a strivit picioarele. Intr-o dimineata, cand m-am dus sa duc cainele  afara, la sase dimineata, m-a rapit din fata casei mele si m-a dus la cabana lui  din Petrosani. In judet, toata lumea il cunoaste si stie de ce este in stare si ce poate sa faca. Unui angajat care m-a ajutat la un moment dat, i-a zdrobit  mana pe scara. Era ziua mea, eram la Targu Jiu si am plecat de la el fara sa ii  spun. M-a prins si m-a batut in plină strada. Am avut si martori pentru acest  lucru si el a fost arestat. Intre timp, eu mi-am retras plangerea, pentru a-l  lasa sa aiba el o viata fericita”, a povestit aceasta.

Scrie un comentariu