News

Ca in mahala! Bianca Dragusanu injura ca la usa cortului!

Scris de Alexandru Manea

Oricat de doamna isi doreste sa para in societate, Bianca Dragusanu da uneori cu bata in balta din pricina nervilor. Roscata a fost inregistata in timp ce arunca cu cuvinte dure la adresa femeilor care o critica pentru ca este prea slaba.

bianca-dragusanu11

Bianca Dragusanu pare sa ii placa sa isi etaleze talia ingusta si, uneori, si coastele vizibile, pentru a starni controverse, insa atunci cand este criticata si considerata anorexica, devine extrem de iritata.

Roscata a fost inregistrata in timp ce injura ca la usa cortului, criticandu-le pe cele care o iau in ras pentru faptul ca este prea slaba.

“Sunt niste javre imputite, ordinare, toate! Niste complexate si, probabil, au curu` de 120 de tone! Si, probabil, mananca ca niste scroafe ordinare. Si, probabil sunt niste grase care nu au vointa si ambitia mea sa slabeasca asa cum am slabit eu.

Facand infometare si cure de slabire pana cand mi-am distrus stomacul, sanatatea si nervii. Si vii tu sa-ti dai cu parerea!

Dar cine mortii ma-tii esti tu sa zici de mine ca sunt femeia din plastic ca am silicoane? Nu-ti permiti, cumva? Zdreanto!

Perfectiunilor, naspetelor! Sa va ia dracu pe toate de imputite si ordinare ce sunteti, penalelor! In afara de casa, frigider si tramvai, nimic nu stiti decat sa le comentati pe altele! Care sunt destepte si le merg bine, si fac ce fac cu creierul nu cu organul, ca voi!

Am zis eu vreodata ca sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta…? Nu! Pai da-va-n mortii mamii voastre, nu mai comentati de mine. Nu stiti decat sa le comentati pe altele, asta e singurul lucru pe care stiti sa-l faceti si nici asta bine.

bianca-dragusanu-anorexica-talie

 

Va spun cum am ajuns la forma fizica pe care o am: nu mananc, scroafelor! Mancati voi ca vine Craciunul si trebuie sa va taie cineva. Normal, Bianca Dragusanu e femeia din plastic… Normal, ca barbatu` tau ti-o trage cand se uita la poza mea, nemernico! Pisa-m-as pe voi de nemernice!

bianca-dragusanu-normala-slaba

 

Asa cum sunt eu, eu am suflet! Eu ajut oamenii saraci, daca am le dau si lor. Eu ajut prietenul de langa mine. Eu impart o felie de paine cu oricine. Si nu mi-am permis in viata mea sa jignesc pe nimeni, indiferent cum arata. Ca e obeza sau ca e anorexica, nu mi-am permis in viata mea sa comentez aspectul estetic al unei femei”, astfel a rabufnit Bianca Dragusanu, inregistrarea fiind difuzata de Cancan.ro.

Scrie un comentariu