Stiri Interne

Bianca Drăgușanu îi ia locul Gabrielei Cristea la Kanal D

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Cristea intră în concediu prenatal, pregătită să aducă pe lume primul său copil, astfel că emisiunea ei, Te vreau lângă mine, are nevoie de un nou prezentator. Oficialii Kanal D au ales-o astfel pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu îi ia locul Gabrielei Cristea la Kanal D

Gabriela Cristea va sta în următoarele luni acasă, departe de televiziune. Vedeta urmează să aducă pe lume primul său copil, o fetiță, căreia I se va dedica în totalitate cel puțin până anul viitor.

Astfel se face că emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau lângă mine, trebuie să continue cu un alt prezentator. Oficialii Kanal D au făcut casting și au decis că potrivită pentru acest format este Bianca Drăgușanu.

Anunțul a fost făcut aseară în cadrul emisiunii WOWbiz, prezentată de ceva vreme de partenerul ei, Victor Slav, alături de Andreea Mantea.

🤰🏻

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on


„Am foarte mari emotii, dar cunoscand deja oamenii care lucreaza la Kanal D si vazand cat de repede s-a integrat Victor in echipa, sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine in aceasta formula. Am urmarit emisiunea „Te vreau langa mine”, imi plac foarte mult povestile de viata prezentate in platoul show-ului, abia astep sa le dezbat alaturi de telespectatori. Va fi o experienta constructiva si imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor celor din fata micilor ecrane si ale celor care au avut incredere in mine”, a declarat Bianca.

Prima ediție prezentată de Drăgușanu va fi transmisă luni, 18 septembrie, de la 13:00.

 

☀️🔛🎥🎬🔝🦋

A post shared by Bianca Dragusanu (@biankdragusanu) on

my little angel 😇 🙏🏻🦋#blessed 💖

A post shared by Bianca Dragusanu (@biankdragusanu) on

Scrie un comentariu