News Stiri Interne Vedete

Bianca Dragusanu face primele declaratii despre presupusa sarcina. Este sau nu insarcinata?

Scris de Christian Stan

Bianca Dragusanu face primele declaratii despre presupusa sarcina. Nu confirma zvonurile, ba din contra, le alimenteaza vorbind despre numele pe care il va purta copilul pe care i-l va darui lui Victor Slav. Apropiatii acesteia sustin ca, dupa mai multe sarcini pierdute, evita sa anunte oficial pana nu va trece de perioada critica.

bianca-dragusanu-emisiune2

De mai bine de doua saptamani, presa mondena sustine ca Bianca Dragusanu este insarcinata. Vedeta refuza insa sa comenteze zvonurile, dar nici nu le infirma. Neaga insa ca organizeaza deja a doua nunta cu Victor Slav. Prima nu i-a purtat noroc, avand in vedere ca cei doi indragostiti au divortat dupa numai sase luni de mariaj.

„Victor a ieșit din lumea asta a showbizului și nu mai vrea să revină. Nu își dorește. Suntem încă împreună pentru că așa a vrut Dumnezeu. Sper să fie așa, să fie de durată, să fie ce trebuie. Nu pot să știu dacă va fi pentru totdeauna. Suntem mături, putem fi fericiți, împăcați cu noi. Nu m-am gândit la încă o nuntă. Nu văd farmecul încă unei nunți. De ce m-aș mai mărită? Am trăit momentul ăla intens… De ce să o mai fac încă o data?! Nu ar mai fi aceleași emoții”, a declarat Bianca Dragusanu la Wow Biz.

bianca-dragusanu-victor-slav

Fosta asistenta tv nu confirma zvonurile unei sarcini, dar le alimenteaza vorbind despre numele pe care il va purta copilul ei si al lui Victor Slav. Bianca recunoaste ca si-a dorit intotdeauna o fetita si ca asteapta sa fie insarcinata, Valentina Pelinel fiind un exemplu pentru ea. Ba chiar se gandeste sa-si boteze fiica Valentina.

„Valentina e o gravidă foarte frumoasă, o admir, e activă,  emană fericire prin toți porii, mi se pare normal să faci sport. Dacă aș fi însărcinată, nu aș spune. S-a speculat mult pe acest subiect. Nu e cazul să vorbesc, nu o să mă apuc să fac teste că altele în direct. Îmi doresc mult un copil. Numele de Valentina îmi place mult și numele Vladimir. Amândoi ne dorim o fetiță. Îmi place că e cu V de la Victor, are o rezonanță aparte. Și Maria îmi place, Gabriela…”, a mai declarat Bianca.

victor slav bianca dragusanu

Un lucru e sigur: indiferent ca e insarcinata acum sau planuieste sa aiba un copil in viitor, Bianca stie clar ca nu il vrea pe partenerul ei in sala de operatie.

„Nu aș vrea că Victor să asiste la naștere. Ține de intimitatea femeii, de ce să vadă așa ceva? Dacă își dorește, să se uite pe Youtube. Dar oricum nu își dorește!”, a spus categoric Bianca Dragusanu.

Scrie un comentariu