Stiri Interne

Bianca Drăgușanu face botezul fiicei sale. Iată cum va fi la eveniment!

Scris de Alexandru Manea

Britney Spears s-a ambiționat să revină în formă și să își remodeleze silueta, astfel că lucrează de zor la sala alături de un antrenor cunoscut și ajunge să facă și 1000 de abdomene în fiecare zi pentru ca rezultatele să fie rapide și uimitoare.

Bianca Drăgușanu face botezul fiicei sale. Iată cum va fi la eveniment.

Bianca Dragușanu face botezul fiicei sale în acest weekend. Pregătirile sunt în toi, hainuțele micuței sunt luate, meniul va costa 300 de euro/persoană. Iată ce alte detalii a mai furnizat aceasta.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav vor organiza botezul fiicei lor în acest weekend. Sofia Natalia va fi creștinată în cadru restrâns, iar la petrecerea de după vor lua parte în jurul a 100 de invitați.

Conforn Libertatea, petrecerea urmează să aibă loc într-un restaurant din Herăstrău, iar meniul va costa aproape 300 de euro de persoană. Acesta va conține preparate pentru vegetarieni, dar și din carne: preparate de vită, de curcan, pește, brânzeturi, legume, fructe, salate.

Botezul va costa în total 18.000 de euro, conform Libertatea.

Locația va fi decorată cu multe flori, baloane cu heliu și flori din hârtie, iar scaunele alese sunt din piele albp cu detalii aurii.

Sofia Natalia va purta un trusou special și apoi o vestimentație ce include pantofiori cu Swarovski.

Programul artistic va include momentul ursitoarelor și muzică de petrecere, printre invitați fiind și Adriana Antoni.

Nașii Sofiei Natalia vor fi Monica și Cristi Glodeanu, aceiași care i-au cununat pe Bianca și Victor.

Scrie un comentariu