Stiri Interne

Bianca Dragusanu s-a pus cu burta pe carte

Scris de Administrator

Dupa ce a fost „apostrofata” de CNA fiindca nu are pregatirea necesara pentru a modera un show de televiziune, Bianca Dragusanu s-a pus serios pe invatat. Roscata a inceput cursuri intensive de dictie si engleza.

bianca-dragusanu-facebook12

Bianca Dragusanu a intrat de curand „in gura” Laurei Georgescu, presedinta CNA, care a spus ca roscata nu este indeajuns de pregatita pentru a putea sustine singura un show de televiziune.

Dupa cum informeaza spynews.ro, acest lucru nu a demoralizat-o nicidecum pe Bianca si, mai mult decat atat, a ambitionat-o sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a demonstra contrariul.

Astfel, se pare ca vedeta a luat in serios rolul de viitor om de televiziune si a inceput deja cursuri intensive de limba engleza, dictie si jurnalism.

Totul a inceput odata cu scandalul creat in jurul lansarii noului post Antena Stars. Printre noile emisiuni ale postului de divertisment trebuia sa se numare si reality show-ul „Academia Biancai”, un program in care mai multe tinere ar urma sa invete de la Bianca Dragusanu cum sa reuseasca in viata.

Scrie un comentariu