2 Principale Stiri Interne

Bianca Dragusanu: „Cu totii am inselat cel putin o data! M-am simtit folosita de Cristea!”

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu isi face mea culpa sustinand ca este firesc sa incalci regulile casniciei si sa inseli, pentru ca apoi sa sustina ca, de fapt, a fost folosita si tradata, din nou, de Adrian Cristea.

bianca-dragusanu-sarut-victor-slav-adrian-cristea1

Bianca Dragusanu a oferit declaratii surprinzatoare despre escapada pe care a avut-o cu Adrian Cristea la Paris, escapada care o puna acum in fata divortului de Victor Slav.

Roscata recunoaste  ca a calcat stramb, dar sustine ca asa procedeaza aproape orice om, cel putin o data in viata. „Daca am inselat? Toti am inselat cel putin o data. De aia exista reguli, ca sa le incalci. Nu este momentul de regrete”, a spus Bianca pentru Antena 1. Nu exista om fara greseala. Vorbele nu pot repara ce strica faptele. Am regretele mele si timpul ma va ajuta sa le repar. Viata merge inainte indiferen daca exista sau nu casatorie”, a declarat la la Acces Direct.

bianca-dragusanu-cristea-restaurant

 

Cu toate acestea, Bianca se victimizeaza si sustine ca, de fapt, a fost tradata si mintita de Adrian Cristea, care a invitat-o la Paris pentru a-i cere sa divorteze de Victor si sa se marite cu el.

bianca-victor-casa

 

„Experienta de la Paris m-a facut sa cred ca Adi nu are ce cauta in viata mea. Am gresit! La Paris, am avut in continuu remuscari. Eram mereu panicata. Ma gandeam doar ce face Victor. Pur si simplu, m-am simtit folosita si tradata din nou de Adrian Cristea. Mi-a cerut sa renunt la Victor si sa ma impac cu el. Adi m-a cerut in casatorie la Paris. Cand m-am intors de la Paris, l-am rugat pe Victor sa ma ierte”, a marturisit roscata pentru Cancan.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu