News

Bianca Dragusanu, cu talia subtiata in Photoshop?

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu si-a surprins fanii cu o noua fotografie in care apare ca trasa prin inel, afisand o talie atat de ingusta incat unii cred ca ar fi subtiat-o in Photoshop. Totul, de dragul de a starni controverse.

bianca-dragusanu-anorexica-talie

Bianca Dragusanu si-a cladit renumele in lumea mondena inclusiv prin aparitii controversate legate de silueta ei aproape anorexica.

Nu de putine ori s-a fotografiat afisandu-si coastele sau talia ingusta, ipostaze care au starnit controverse si mii de comentarii pe pagina ei de Facebook.

Acest joc i-a adus, de altfel, si notorietatea in lumea mondena, de foarte multe ori tabloidele, si nu numai, publicand sute de articole despre fizicul ei problematic.

Bianca recidiveaza si tocmai a postat o fotografie, realizata pe un iaht, in care talia este extrem de subtire. Remarcand insa avalansa de critici din partea celor care ii urmaresc pagina de Facebook, Bianca a replicat:

„Eu aleg cum vreau sa fiu! La fel si voi! Slaba??? Niciodata nu esti destul de slab, de frumos, de destept, de sanatos etc. Eu sunt asa cum vreau sa fiu. La fel ca si voi!! Va pup cu drag si va multumesc pentru fiecare secunda in care va ganditi la mine!”.

sexy-facebook-bianca-dragusanu2

sexy-facebook-bianca-dragusanu1

luni-bianca-dragusanu

Au aparut insa destule voci care sustin ca Bianca si-ar prelucra fotografiile in Photoshop subtiindu-si voit talia si coapsele pentru a parea si mai slaba decat este si a da astfel startul controverselor care, la urma urmei, o fac si mai celebra in showbiz-ul romanesc.

Scrie un comentariu