News

Bianca Dragusanu continua sa socheze! Si-a expus buzele enorme pe Facebook!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce zilele trecute a fost criticata pentru ca parea prea slaba intr-o fotografie de pe Facebook, Bianca Dragusanu recidiveaza si posteaza o noua fotografie, de aceasta data detaliul cafre starneste controverse fiind buzele sale.

bianca-dragusanu-buze

Pare clar! Bianca Dragusanu stie ca intotdeauna controversa vinde si nu se sfieste sa se transforme singura intr-un personaj criticat si admirat in acelasi timp.

Daca zilele trecute a postat o fotografie in care parea extrem de slaba si de palida la fata, insa cu un bust extrem de proeminent, de aceasta data criticile admiratorilor ei se indreapta spre buzele sale foarte voluminoase.

Roscata s-a fotografiat singura in masina, buzele sale parand mai mari ca niciodata. Forma lor ciudata a atras o serie de comentarii rautacioase, multi considerand ca nu avea de ce sa apeleze la proceduri chirurgicale.

„Ce gura stramba ai!”, „Ti-ai distrus tot aspectul fetei cu buzele astea siliconate”, „Erai mult mai frumoasa naturala, cauta macar o poza mai frumoasa daca mai gasesti. Il compatimesc pe Victor”, „ A lovit-o tramvaiul?”, sunt doar cateva dintre reactiile negative de pe Facebook.

bianca-dreagusanu-slaba

 

Ca deobicei au existat si admiratori care i-au tinut partea.

„Eu nu inteleg de ce criticati. Daca nu era vedeta era frumoasa sau perfecta. Unele dintre voi sunteti urate cu spume, important este ca ea se simte mandra pentru ceea ce este si cum arata. Nu sunt o fana, din contra, dar jigniti asa omul… Uitati-va la voi si pe urma comentati”, a aparat-o o fana.

Citeste si: Bianca Dragusanu, metamorfoza buzelor

Scrie un comentariu