Stiri Interne

Bianca Drăgușanu, bătută și învinețită de Alex Bodi. Acceptă în continuare sau ia atitudine?

Scris de Ana Kozma

Bianca Drăgușanu se pare că a trecut prin momente cumplite după ultima împăcare cu Alex Bodi. Între cei doi s-ar fi petrecut cel mai violent de până acum. Acceptă aceasta în continuare sau ia atitudine?

Bianca Drăgușanu, bătută și învinețită de Alex Bodi. Acceptă în continuare sau ia atitudine?

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost încă de la început una cu multe suișuri și coborâșuri. Nenumărate despărțiri și împăcări, dar și presupuse episoade de violență din partea bărbatului. Acum ceva vreme, vedeta spunea că s-au despărțit definitiv. Nu a durat însă mult până când l-a primit din nou în viața ei pe Alex Bodi.

Și se pare că această nouă împăcare s-ar fi lăsat cu un scandal monstru. Conform ziarului CANCAN, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută și învinețită de Alex Bodi. Episodul violent ar fi durat aproximativ 5 ore și ar fi lăsat urme vizibile pe chipul Biancăi.

Paparazzi CANCAN i-au surprins pe cei doi în apropierea locuinței lor. Bianca Drăgușanu este vânătă la ochi și pare că abia se ține pe picioare. Surprinzător sau nu, și acum erau tot împreună.

După cum s-a spus în repetate rânduri în presa autohtonă, violența lui Alex Bodi ar fi la ordinea zilei în relația lor. Cu toate astea, Bianca nu a depus niciodată plângere la Poliție. Ce se va întâmpla oare acum?

Bianca Dragusanu va ajunge pe masa de operatie din cauza asimetriei sanilor

Scrie un comentariu