News

Bianca Dragusanu, batuta cu picioarele in cap si cu parul smuls! Iata declaratiile ei oficiale!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu a fost batuta crunt de fostul ei iubit, interlopul Coco Paun. Roscata a fost lovita cu picioarele in cap si i-a fost smuls parul, intrand ulterior in spital. Cel putin asa sustine e in plangerea oficiala pe care a inaintat-o politiei in urma cu aproape un deceniu.

bianca-dragusanu-vanatai-picioare

Bianca Dragusanu sustine ca, in urma cu noua ani, a fost batuta crunt de iubitul ei, interlopul Coco Paun, ajungand chiar in spital pentru recuperare.

Pe de alta parte, barbatul sustine ca roscata exagereaza si ca a avut de multe ori tendinta de a se maltrata pentru a-i atrage atentia.

Iata ca, la noua ani de la acele incidente, iese la iveala plangerea oficiala pe care Bianca a inaintat- politiei. In textul redactat de ea se explica in ce mod au avut loc conflictele violente intre cei doi.

„In ziua de 01.03.2004, pe la ora 17, dupa o intelegere prealabila cu Paun Constantin, zis Coco, m-am deplasat in municipiul Targu-Jiu pentru a ma intalni cu acesta in zona unui service situat in Targu-Jiu, langa calea ferata.

Paun Constantin, zis Coco, m-a lovit cu palmele si picioarele la cap si la picioare smulgandu-mi si parul, provocandu-mi leziuni, motiv pentru care am fost internata in Spitalul Municipal Petrosani, sectia chirurgie. Urmeaza sa ma prezint la medicina legala in vederea obtinerii certificatului medico-legal. Solicit trimiterea in judecata a lui Paun Constantin pentru fapta de vatamarea corporala”. Astfel a sunat plangerea depusa de Bianca, publicata acum de WOWbiz.

bianca-dragusanu-coco-paun

Conform certificatului medico-legal, roscata s-a ales cu „traumatism gambier sever cu hematom mare”, mai exact: „Rezultat radiografie de gamba – leziuni osoase traumatice. Examen actual – echimoza violacee verzuie de 7/8 cm fata dorsala mana stanga, tumefiere cu diametru de 3 cm frontal dreapta la nivelul pielii paroase a capului; echimoza violacee palida de 2,5/1,5 cm centrala; escoriatii de 2/3 cm fata dorsala US si margine libera US; echimoza violacee palida de 20/16 cm gamba dreapta 1/3 medio-distala artero-median centrata de doua plagi cu tumefiere subiacenta; trei echimoze verzui de marime 3 cm, 2 cm, 2,5 cm gamba stanga 1/3 medio-distala artero-laterala. Leziunile traumatice descrise au putut fi produse prin lovire cu un corp dur. Necesita 16-17 zile ingrijiri medicale”.

Scrie un comentariu