News

Bianca Brad, foc si para pe Catalin Maruta: M-ai mintit cu nerusinare!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Brad se declara revoltata de faptul ca a fost invitata de Catalin Maruta la Happy Hour sa vorbeasca despre proiectele ei profesionale si s-a trezit asaltata cu intrebari despre sotul ei anchetat in America pentru trafic cu arme.

bianca-brad-maruta

Bianca Brad a fost invitata miercuri in platoul emisiunii Happy Hour, ocazie c care a vorbit despre situatia neplacuta in care se afla: sotul ei este anchetat in America si risca 20 de ani de inchisoare pentru ca ar fi facut trafic cu arme.

Fosta vedeta de televiziune sustine acum ca a fost pacalita de Catalin Maruta, ea crezand ca se duce in emisiune sa vorbeasca despre proiectele sale.

 

„M-ai mintit cu nerusinare (spunandu-mi ca In emisiune vom vorbi despre vacanta si despre proiectele mele), te-ai folosit de bunul meu simt, m-ai pus Intr-o situatie dificila fata de copilul meu pe care Incerc sa-l apar de oameni ca tine/ca voi si mi-ai Inselat Increderea pe care ti-am acordat-o…ceea ce Insa, probabil ca nu are valoare pentru tine.

Luca a fost ravasit de fotografiile pe care le-ti postat cu tatal lui, fiind luat prin surprindere deoarece eu Ii spusesem ca se vor arata pozele din vacanta. Regret ca nu am plecat din emisiune, pentru ca asta ati fi meritat.

Singurele motive care m-au facut sa raman, au fost acelea ca, in egala masura – m-a blocat nerusinarea voastra, sperand In acelasi timp ca se va schimba subiectul si se va reveni la cel stabilit anterior si, culmea!, mi-a pasat de voi, nevrand sa va pun Intr-o situatie jenanta..”, s-a confesat ea pe Facebook.

Scrie un comentariu