News

Drama Biancai Brad: sotul ei, la un pas de 20 de ani de inchisoare! Cum se descurca singura cu copilul?

Scris de Alexandru Manea

Bianca Brad trece prin momente cumplite: sotul ei este la un pas de a fi condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru trafic de arme. Vedeta a ramas singura cu baietelul ei si spune ca lupta sa ii transforme durerea micutului in ceva „constructiv”.

bianca-brad-aurel

Bianca Brad asteapta cu infrigurare sentinta in cazul sotului ei, Aurel Fratila. Fostul ofiter MApN este acuzat ca a facut trafic de arme cu Iranul si risca 20 de ani de inchisoare.

Barbatul se afla in Statele Unite ale Americii, iar situatia delicata este resimtita si de fiul lor, Luca, in varsta de opt ani. Bianca sustine ca incearca pe cat posibil sa ii aline micutului dorul de tatal sau.

„Sunt si mama si tata pentru fiul meu care va implini 8 ani. Sotul meu e in asteptarea unei decizii. Luca intreaba mereu de el, incerc sa-i alin dorul lui Luca si sper sa accepte lipsa asta a tatalui lui. Am reusit sa transform durerea in ceva constructiv. Simt ca sunt mai puternica si simt ca pot sa fac orice. Puterea mea vine si din credinta. Il simt pe Dumnezeu alaturi”, a marturisit ea la Happy Hour.

Bianca-Brad-baiat-Zorky's-Planet

Aurel Fratila este acuzat ca ar fi derulat in America, in urma cu sapte ani, mai multe tranzactii suspecte prin intermediul firmelor sale din domeniul aviatiei si echipamentelor militare.

In octombrie 2006, acesta a fost anchetat, alaturi de un general iranian, pentru spalare de bani conspiratie in vederea exportului de articole incluse in catalogul produselor de razboi din SUA catre Iran, via Romania, fara a avea licentele de la Departamentul de Stat american. Mai mult, cei doi ar fi incercat sa exporte catre Romania giroscoape militare si accelerometre pentru ghidarea rachetelor balistice, destinatia finala fiind Iranul.

Scrie un comentariu