News Video

VIDEO! Beyonce si Jay Z au filmat langa „Monalisa”, la Muzeul Luvru!

Scris de Christian Stan

Cel mai iubit cuplu din showbiz-ul mondial, Beyonce si Jay-Z au filmat in Muzeul Luvru de la Paris nou videoclip pentru melodia “Apes**t”. Cei doi si-au unit fortele inca o data si au lansat sambata albumul comun, “Everything is love”.

Nici faimoasa Mona Lisa, pictura lui Leonardo da Vinci, nu lipseste din videoclipul “Apes**t”. In primul cadru in care ii vedem pe  Beyonce si Jay-Z, purtand costume asortate, cea mai valoroasa pictura din lume se afla chiar in spatele lor.

Este interesant faptul ca cei doi au folosit numele lor adevarat The Carters pentru lansarea albumului comun.

Fanii au fost foarte entuziasmati si au luat cu asalt retelele de socializare pentru ca acest nou album a cazut ca o bomba. Nu a fost anuntat si nu a avut parte de promovare. La fel s-a intamplat si cu albumul lui Beyonce, „Lemonade”, care a aparut peste noapte.

Albumul “Everything is love” contine noua melodii, iar pe 6 iunie, cuplul a inceput un nou turneu. Primul concert din turneul “On the run II” a fost sustinut la Cardiff, Wales. Weekendul trecut cei doi au sustinut doua concerte la Londra, iar saptamana viitoare Beyonce si Jay-Z vor sustine doua concerte in Amsterdam.

Scrie un comentariu