Stiri externe

Beyonce si Jay Z nu mai vand! Scandalurile si zvonurile de infidelitate le-au pus fanii… pe fuga!

Scris de Christian Stan

Beyonce si Jay Z au hotarat sa-si uneasca fortele pentru primul lor turneu mondial impreuna, „Mr&Mrs Carter On The Run” numai ca toate scandalurile din ultima vreme le-au cam pus fanii pe fuga. Turneul debuteaza la Miami pe 25 iunie si nu este sold out asa cum se asteptau artistii, iar la concertele lor de la Atlanta (15 iulie) si New Jersey (12 iulie) mai mult de jumatate din bilete sunt nevandute.

beyonce-jay-z

Fanii au fugit si i-au lasat balta, iar ceea ce se anunta un turneu de mare succes a ajuns acum un motiv de mare rusine. Beyonce si Jay Z nu mai vand, iar primul lor turneu impreuna se dovedeste a fi partial un fiasco. Turneul „Mr& Mrs Carter: On The Run” debuteaza pe 25 iunie la Miami, insa nu este nicidecum sold out asa cum se asteptau organizatorii. Mai mult, la concertele din iulie de la Atlanta si New Jersey au ramas nevandute mai mult de jumatate dintre bilete.

De vina par sa fie numeroasele scandaluri din ultima vreme, precum si speculatiile ca Jay Z ar fi inselat-o pe Beyonce de mai multe ori. Conform unei reviste americane, una dintre femeile care i-au trecut prin pat este designerul Rachel Royfapt ce explica astfel iesirea lui Solange de dupa Met Ball Gala de la New York. Solange era prietena apropiata cu Rachel Roy si chiar i-a purtat rochiile in repetate randuri, iar conform unor surse apropiate sora lui Beyonce a aflat de aventura celor doi tocmai la bal.

Solange l-a atacat pe Jay Z de cum au intrat in lift si l-a lovit pe acesta cu pumnii si picioarele, asta in vreme ce Beyonce  asistat la toata scena fara sa intervina, avand un zambet pe buze. Ulterior, Beyonce a plecat in masina cu sora ei si nu cu Jay Z.

Rachel Roy a fost si motivul pentru care Beyonce si Jay Z n-au fost prezenti la nunta dintre Kim Kardashian si Kanye West, designerul fiind o prietena apropiata a lui Kim, iar vedeta de reality-show a tinut mai degraba s-o aiba la nunta pe Rachel decat pe Beyonce. Mai mult, se zvoneste ca Jay Z ai vizita-o de doua ori pe luna pentru sex pe o hostesa din New York numita Casey Cohen.

La toate aceste scandaluri se adauga si faptul ca ultimul album al lui Beyonce este foarte slab si nu a produs hituri mari, neavand astfel deloc difuzari pe radio. Albumul a fost bine vandut in momentul lansarii pentru ca a fost lansat peste noapte, mizand astfel pe elementul surpriza.

Scrie un comentariu