Stiri externe

SFARSIT? Beyonce si Jay Z, in pragul despartirii!

Scris de Christian Stan

Se pare ca nu mai exista cale de impacare intre Jay Z si Beyonce, tot mai multi apropiati ai acestora declarand ca separarea este inimenta. Page Six scrie ca despartirea se va anunta oficial dupa terminarea turneului mondial “Mr& Mrs Carter: On The Run”, care ii poarta pe artisti toata vara prin Statele Unite.

bey1

De vina pentru imimentul divort dintre Jay Z si Beyonce par sa fie numeroasele scandaluri din ultima vreme, precum si speculatiile ca Jay Z ar fi inselat-o pe Beyonce de mai multe ori. Conform unei reviste americane, una dintre femeile care i-au trecut prin pat este designerul Rachel Royfapt ce explica astfel iesirea lui Solange de dupa Met Ball Gala de la New York. Solange era prietena apropiata cu Rachel Roy si chiar i-a purtat rochiile in repetate randuri, iar conform unor surse apropiate sora lui Beyonce a aflat de aventura celor doi tocmai la bal.

Solange l-a atacat pe Jay Z de cum au intrat in lift si l-a lovit pe acesta cu pumnii si picioarele, asta in vreme ce Beyonce  asistat la toata scena fara sa intervina, avand un zambet pe buze. Ulterior, Beyonce a plecat in masina cu sora ei si nu cu Jay Z.

Rachel Roy a fost si motivul pentru care Beyonce si Jay Z n-au fost prezenti la nunta dintre Kim Kardashian si Kanye West, designerul fiind o prietena apropiata a lui Kim, iar vedeta de reality-show a tinut mai degraba s-o aiba la nunta pe Rachel decat pe Beyonce. Mai mult, se zvoneste ca Jay Z ai vizita-o de doua ori pe luna pentru sex pe o hostesa din New York numita Casey Cohen.

„Ei incearca acum sa gaseasca acum o cale sa se desparta fara sa divorteze. Se afla acum in mijlocul unui turneu pe care nu-l pot anula. Au primit aproape toti banii in avans de la promoteri”, declara o sursa apropiata celor doi pentru Page Six.

„Nu mai poarta inelele, in cazul in care nu ati observat. Jay Z a fost cel care a gresit si tot el este cel care incearca acum sa repare lucrurile. Si-a angajat consilieri care sa-i salveze mariajului, insa Beyonce este de neinduplecat. Lucrurile nu mergeau bine intre ei inca dinainte de a o avea pe Blue Ivy. Au crezut ca venirea pe lume a unui copil va schimba totul insa s-au inselat”, declara acelasi apropiat pentru publicatia mai sus mentionata.

Scrie un comentariu