ADPM Beauty

13 momente cand Beyonce a avut coafura impecabila

Scris de Administrator

Beyonce a crescut in salonul mamei sale din Houston, asa ca nu este de mirare ca parul ei arata intotdeauna atat de bine. Buclele voluminoase si microbretonul sunt doar cateva coafuri pe care cantareata le-a afisat in ultimii ani.

Iată cele mai interesante coafuri ale lui Beyonce de-a lungul carierei solo…

Bucle-tirbuson

Blond platinat

Elegant si drept

Coama inalta

Păr în valuri

Impletituri multiple

Coama joasa

Bucle lejere

Par texturat

Bucle voluminoase

Breton impanat

Codite

Microbreton

Beyonce Giselle Knowles-Carter, cunoscută ca Beyoncé, este o cântăreață de muzică R&B și actriță americană. Beyonce a ajuns cunoscută în postura de componentă a grupului Destiny’s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie.

După o serie de succese în Destiny’s Child, în 2003 Beyoncé a lansat primul său album solo, Dangerously In Love. Albumul a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale ale anului, dominând topurile din întreaga lume. De pe acest album fac parte câteva dintre cele mai de succes piese ale lui Beyoncé: „Crazy in Love”, „Naughty Girl” și „Baby Boy”, câștigând cinci premii Grammy într-o singură noapte, în 2004.

Cel de-al doilea album al artistei a fost lansat pe data de 4 septembrie 2006, chiar în ziua în care artista împlinit 25 de ani. „Déjà Vu”, primul single al albumului, a atins prima poziție în clasamentul din Regatul Unit, iar „Irreplaceable” a stat pe prima poziție în clasamentul din SUA, timp de zece săptămâni. Cu acest album cântăreața a câștigat al șaptelea premiu Grammy din cariera solo, la categoria „Cel mai bun album R&B contemporan”. B’Day a fost relansat pe data de 3 aprilie 2007 într-o ediție de lux care include toate piesele de pe B’Day, duetul cu Shakira, „Beautiful Liar”, alte piese neincluse pe varianta originală și câteva piese în limba spaniolă. Împreună cu Destiny’s Child a vândut peste 150 de milioane de înregistrări la nivel mondial.

Knowles s-a născut în Houston, Texas, părinții săi fiind Matthew Knowles și Tina Beyonce Knowles. Tatăl cântăreței este de origine afro-americană, iar mama sa, Tina, provine dintr-o familie de origine creolă franceză din Louisiana, cu rădăcini afro-americane, amerindiene și irlandeze.

Scrie un comentariu