Stiri externe Vedete

Beyonce a inceput turneul „Formation” cu un mesaj pentru Jay-Z, acuzat de infidelitate

Scris de Alexandru Manea

Beyonce a inceput turneul „Formation” cu un mesaj pentru Jay Z, acuzat de infidelitate! Dupa trei zile in care presa din SUA a vuit despre posibilele idile ale artistului, dupa lansarea filmului „Lemonade”, Beyonce a tinut sa transmita un mesaj clar: cei doi se iubesc si nu se pune problema unei despartiri.

beyonce turneu

Infidelitate sau o strategie geniala de marketing? Este intrebarea pe care si-o pune d trei zile jurnalistii de presa mondena de peste ocean. Beyonce a pus pe jar pe toata lumea dupa lansarea mega proiectului „Lemonade”, care vorbeste despre o femeie ranita din dragoste de sotul ei. Asa cum a anuntat Agentia de Presa Mondena aici, jurnalistii au identificat imediat cine este cealalta femeie din viata lui Jay Z.

Rachel Roy

Este vorba despre designerul Rachel Roy, una dintre prietenele apropiate cuplului si fosta sotie a partenerului de afaceri al lui Jay Z. Fanii artistei au atacat-o pe aceasta pe toate retelele de socializare pana cand a iesit public si a anuntat ca totul este o inventie iar zvonurile nu sunt adevarate. Beyonce si Jay Z nu au reactionat insa in urma scandalului, ceea ce a dat de banuit ca ar fi vorba, de fapt, doar despre o strategie de promovare foarte bine gandita.

Beyonce Formation Tour

Dupa trei zile de tacere, Beyonce a dat startul turneului „Formation”, iar primul spectacol a avut loc la Miami. Toate speculatiile din ultimele zile au luat sfarsit insa in momentul in care artista i-a dedicat lui Jay Z piesa „Halo”, spunand ca este o „dedicatie speciala pentru frumosul meu sot!”

beyonce-jayz-mtv-vma

A fost suficient pentru presa de peste ocean sa inteleaga ca mariajul celor doi merge mai departe. Beyonce are programate peste 20 de concerte pe teritoriul american. Nu este exclus totusi sa inceapa un turneu european in toamna acestui an.

Scrie un comentariu