Stiri externe

Beyonce a fost concediata de Pepsi! Iata motivele!

Scris de Administrator

Compania Pepsi a renuntat la Beyonce dupa o lunga perioada in care artista a fost imaginea celebrului brand de bauturi carbogazoase. Iata motivele care au dus la aceasta ruptura!

beyonce-pepsi

Beyonce a fost concediata de Pepsi! Dupa ce i-au platit nu mai putin de 50 de milioane de dolari pentru a le promova brand-ul, mai marii companiei Pepsi au renuntat acum la serviciile vedetei, dorindu-si in anul 2015 o altfel de abordare din punc de vedere al marketing-ului.

„Pepsi si Beyonce s-au bucurat de o relatie lunga, iar noi continuam sa o admiram pentru tot ceea ce reprezinta si pentru tot ce face. Nu va mai aparea insa in reclamele noastre anul acesta”, a declarat un reprezentant al brand-ului Pepsi.

Colaborarea dintre Pepsi si Beyonce a fost una extrem de controversata, iar asta mai ales dupa ce faimosul brand a sponsorizat aparitia divei in cadrul Super Bowl, dar si albumul ei vizual. Presa internationala a criticat intens aceasta colaborare, numind-o „pact cu diavolul”.

Si Beyonce a fost adesea pusa la zid ca se foloseste de notorietatea ei pentru a promova un produs nesanatos in schimbul sumelor fabuloase de bani pe care le primea.

In plus, se pare ca vanzarile companiei au scazut cu 4 – 7 procente de cand Beyonce a devenit imaginea brand-ului.

Scrie un comentariu