Stiri externe

Beyonce a cantat la inmormantarea lui Kobe Bryant

Scris de Ana Kozma

Beyonce a cantat la inormantarea lui Kobe Bryant si a fiicei sale, Gianna, in Los Angeles. Momentul a fost unul extrem de emotionant, iar Beyonce a fost acompaniata de orchestra si cor.

Beyonce a cantat la inmormantarea lui Kobe Bryant

Beyonce a oferit un moment artistic extrem de emotionant la inmormantarea regretatului Kobe Bryant si a fiicei acestuia, Gianna. Piesele la care celebra artista a fost acompaniata de orchestra si cor au fost XO si Halo.

Kobe Bryant, legenda baschetului american, a murit in urma cu o luna intr-un tragic accident de elicopter. La fel si fiica lui, Gianna, in varsta de aproape 14 ani. La bordul elicopterului erau 9 persoane, dar niciuna nu a suprevietuit.

Beyonce a spus ca a acceptat sa cante la inmormantare pentru ca il iubeste pe Kobe, iar XO era una dintre piesele sale preferate. Artista i-a rugat pe toti cei prezenti sa cante alaturi de ea in memoria lui Kobe Bryant.

Apoi, Beyonce a cantat o versiune gospel a hitului Halo. A purtat un costum auriu de inspiratie masculina, iar unghiile si bijuteriile n nuanta de mov, culorile LA Lakers, echipa NBA pe care Kobe Bryant o numea… acasa.

Trupul neinsufletit al lui Kobe Bryant nu a fost inca recuperat de la locul accidentului

Scrie un comentariu