Stiri externe

Ce se intampla cu Ben Affleck si Jennifer Garner dupa vacanta din Bahamas? Sunt sanse de impacare?

Scris de Administrator

Dupa ce au detonat o adevarata bomba, anuntand ca divorteaza dupa 10 ani de casnicie, Ben Affleck si Jennifer Garner au plecat in vacanta impreuna, alaturi de cei 3 copii ai lor. Oare mai exista sanse de impacare intre cei doi?

ben-affleck-jennifer-garner-vacanta1

O lume intreaga a ramas socata atunci cand Ben Affleck si Jennifer Garner, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, au anuntat public ca divorteaza dupa 10 ani de casnicie. Au detonat aceasta bomba si apoi, surprinzator, au plecat in vacanta impreuna. Au ales ca destinatie Bahamas, si cel mai probabil au facut aceasta miscare din dorinta de a-si tine copiii cat mai departe de scandalul mediatic care a izbucnit imediat dupa anuntul lor.

ben-affleck-jennifer-garner-vacanta2 ben-affleck-jennifer-garner-vacanta3

S-au relaxat, asadar, in vacanta, ca o familie fericita, dar nu oricum, ci cu paparazzi pe urmele lor. Revista People a publicat cateva fotografii din Bahamas, imagini in care Ben Affleck si Jennifer Garner apar purtand o discutie degajata, cel mai probabil despre cursul pe care il va lua vietile lor, de acum inainte.

ben-affleck-jennifer-garner-vacanta5

In imaginile cu pricina, Affleck inca purta verigheta, lucru care nu se mai intampla in prezent, dupa terminarea vacantei. Acum, rolurile s-au inversat! Se pare ca lui Jennifer ii este ceva mai greu sa se desprinda de trecut, intrucat, conform presei de peste Ocean, actrita este chiar si acum vazuta plimbandu-se cu verigheta pe mana…

ben-affleck-jennifer-garner-vacanta6

Mai exista oare sanse de impacare pentru cei doi? Nu se stie niciodata, mai ales ca, pentru ca micutii Violet, Seraphine si Samuel sa nu simta despartirea atat de tragic, Ben Affleck a ales sa locuiasca inca impreuna cu fosta sotie si copiii, pe aceeasi proprietate.

 

ben-affleck-jennifer-garner-vacanta4

Scrie un comentariu