Stiri externe

Ben Affleck, din nou singur. Relația cu Ana de Armas nu a rezistat!

Scris de Ana Kozma

Ben Affleck părea că și-a regăsit în sfârșit fericirea în brațele frumoasei Ana de Armas. Din păcate însă, fericirea lor nu a durat prea mult, iar celebrul actor este din nou un bărbat singur și disponibil.

Ben Affleck, din nou singur. Relația cu Ana de Armas nu a rezistat!

Ben Affleck și Ana de Armas s-au apropiat pe timpul filmarilor la pelicula Deep Water. După o perioadă de speculații, relația amoroasă dintre ei a fost confirmată în primăvara anului trecut. Formau un cuplu extrem de frumos, iar toată lumea se bucura pentru faptul că Ben Affleck și-a regăsit în sfârșit fericirea.

Iată însă că anul 2021 vine cu o despărțire pentru Ben Affleck și Ana de Armas. Cei doi au hotărât să-și spună adio după o relație ce a durat aproximativ 1 an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

„Ben nu mai are o relație cu Ana. Ea a pus punct. Relația lor era complicată. Ana nu vrea să se mute la Los Angeles. Ben trebuie să stea acolo pentru a fi aproape de copiii lui”, a declarat o sursă pentru revista People.

Se pare că despărțirea nu a fost una cu scandal, ci s-a petrecut în termeni amiabili.

„Au luat această hotărâre împreună și s-au despărțit pe cale amiabilă. Pur și simplu se află în puncte diferite ale vieții acum, dar se iubesc și se respectă. Ben vrea să continue să lucreze la el însuși. Muncește mult și este un tată bun. Fiecare dintre ei este fericit cu viața pe care o are”, a povestit aceeași sursă.

Dragoste in timpul pandemiei. Cine este noua iubita a lui Ben Affleck?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ben Affleck (@benaffleck)

Scrie un comentariu