2 Principale News Stiri externe

Rivalele Bella Hadid si Selena Gomez au dat nas in nas la Paris Fashion Week!

Scris de Administrator

Bella Hadid, in varsta de 20 de ani, nu pare a fi deloc afectata de faptul ca fostul sau iubit, The Weeknd, 26 de ani, a fost prezent la prima sa prezentare pentru H&M Studio, insotit de noua sa curtezana Selena Gomez, 24 de ani. Cele doua rivale au dat nas in nas. Iata ce s-a intamplat!

Bella Hadid a avut parte de o intalnire de gradul III miercuri seara, pe podiumul de la Paris Fashion Week, in timp ce fostul sa prieten, The Weeknd, o privea din primul rand. The Weeknd nu era insa singur, ci insotit de Selena Gomez.

Intre Bella si Selena exista o rivalitate ascunsa, cele doua fiind bune prietene pana in momentul in care Selena si-a inceput noua idila. Bella a fost suparata de faptul ca Selena nu a binevoit sa-i spuna ca se iubeste cu fostul ei iubit, ea afland stirea din presa.

La prezentarea de la Paris, Bella i-a ignorat pe Selena si pe The Weeknd, insa nu s-a ferit sa danseze in timpul recitalului pe care artistul l-a sustinut dupa fashion show.  Pe de alta parte, Selena nu a avut nici macar o tentativa de a relua relatia de amicitie cu Bella, ea preferand sa se distreze toata seara in partea opusa a incaperii.

O sursa apropiata celor doi a declarat pentru revista PEOPLE ca Abel (The Weeknd) o trateaza foarte bine pe Selena. ,,Nu le e rusine sa isi arate afectiunea in public’’, a adugat sursa. „Selena il place foarte mult si nu simte nevoia sa se ascunda, desi nu ii place sa faca publica relatia lor”.

Scrie un comentariu