Stiri Interne

Beatrice Rancea locuieste in casa cu 17 caini

Scris de Alexandru Manea

Beatrice Rancea locuieste in casa cu 17 caini. Atasamentul pentru patrupede a facut ca, in prezent, vila ei din Iasi sa fie un adevarat apost pentru maidanezi. Iata cum s-a ajuns in aceasta situatie.

beatrice-rancea-catei

Beatrice Rancea locuieste in casa cu 17 caini

Beatrice Rancea locuieste in casa cu 17 caini. Cunoscutul regizor, in prezent director al Operei Nationale din Iasi, are o mare pasiune pentru patrupede.

Pe cand locuia in Bucuresti, avea in ingrijire 22 de caini maidanezi. Dupa ce s-a mutat in Iasi, a luat alaturi 17 dintre acestia, astfel ca, in prezent, a ajuns ca vila ei a ajuns sa arate ca un adevarat adapost pentru maidanezi.

„Nu am avut probleme cu ei. Sunt foarte cuminti, dar pentru ca sunt multi si spiritul de haita este foarte puternic. Doctorii se mira cand ii vad cat sunt de linistiti. Intretinerea lor ne costa, pe mine si pe sotul meu, Doru, foarte mult si nu pot sa le ofer cat mi-as dori. Iarna gatim cam 100 de litri de supa pe zi. I-am obisnuit numai cu hrana gatita. Efortul e mare, majoritatea sunt caini de talie mare. Deparazitarea si vaccinurile ne costa mult”, a povestit Beatrice Rancea pentru Click.

beatrice-rancea-catel

Beatrice Rancea este cunoscuta publicului si in urma participarii, ca membru al juriului, la „Dansez pentru tine” (Pro TV). Din aceasta toamna, o vom revedea pe sticla, in calitate de jurat al concursului „Ham talent”, de la Antena 1, la care participantii sunt… cainii talentati.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu