Cinenews

Batman revine! Cavalerul negru: Legenda renaste!

Scris de Alexandru Manea

Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna.

Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus.

Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

In fruntea unei distributii alcatuite din staruri internationale se afla castigatorul Premiului Oscar, Christian Bale (The Fighter) care isi reia rolul dublu Bruce Wayne/ Batman.

Distributia filmului ii mai include pe: Anne Hathaway, Tom Hardy, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine, Gary Oldman si Morgan Freeman.

Regia filmului este semnata de Christopher Nolan. Cavalerul Negru: Legenda Renaste / The Dark Knight Rises, din 27 iulie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Scrie un comentariu