Stiri Interne Video

Bataia lui Guta de la Capatos a ajuns in ziarele din Marea Britanie – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Bataia lui Guta de la Capatos a ajuns subiect in ziarele din Marea Britanie. Gestul incalificabil al manelistului care si-a batut amanta gravida in direct, in timpul emisiunii „Un Show Pacatos” de la Antena 1, a devenit subiect de stire, jurnalistii de la Daily Mail numindu-l pe Guta „o legenda in tara sa”.

nicolae-guta-daily-mail-7

Baiata lui Guta de la Capatos a ajuns in ziarele din Marea Britanie

Episodul de saptamana trecuta, in care Nicolae Guta si-a batut amanta gravida chiar in timpul emisiunii „Un Show Pacatos” de la Antena 1, a ajuns subiect in ziarele din Marea Britanie.

nicolae-guta-bataie-dailymail

Jurnalistii britanici de la Daily Mail scriu despre scandalosul incident descriindu-l pe manelist drept „o legenda in tara sa”.

„Acesta este momentul in care Regele tiganilor din Romania si-a atacat iubita in cadrul unei emisiuni TV in direct, dupa ce a aflat ca s-a culcat cu fiul sau vitreg. Cantaretul milionar Nicolae Guta, care este privit ca o legenda in tara sa, a luat foc atunci cand aventura acesteia a fost facuta public in cadrul show-ului de televiziune.

Vedeta, care are, se pare, 10 copii cu cinci femei, a aparut in cadrul programului alaturi de iubita lui actuala, Iulia, fosta lui partenera, Narcisa Guta, si de fiul sau, Nicu.

Adi Minune si Nicolae Guta si-au pus albumele pe iTunes. Sunt mai scumpi decat Lady Gaga si Michael Jackson!

Atmosfera prietenoasa s-a deteriorat rapid cand Nicu a lasat sa se inteleaga ca a avut o aventura cu dansatoarea la bara, Iulia, despre care presa din Romania scrie ca este insarcinata cu Nicolae Guta.

nicolae-guta-daily-mail-3

Pentru ca aceasta nu a negat, Guta a prins-o de par, a coborat-o de pe canapea si a inceput sa o loveasca. Un bodyguard a fost nevoit sa intervina pentru a o salva”, astfel povestesc jurnalistii britanici despre momentul transmis in direct din cadrul emisiunii „Un Show Pacatos”.

Daily Mail publica, de altfel, atat inregistrarea video, cat si mai multe capturi video care expun momentul scandalos, precum si fotografii cu „legenda” Nicolae Guta alaturi de femeile din viata lui.

nicolae-guta-daily-mail-9 nicolae-guta-daily-mail-6 nicolae-guta-daily-mail-5 nicolae-guta-daily-mail-2

Copiii manelistilor au picat BAC-ul pe capete! Si Costel Busuioc a picat examenele!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu