Stiri Interne Video

Barbie de Romania, platita sa lesine pe scena! VIDEO

Scris de Administrator

Dupa deja celebrul episod X Factor, Barbie de Romania a ajuns sa se bucure de o popularitate nesperata. Iata cu cat este platita blonda in costum roz pentru a lesina pe scena, la spectacole!

barbie-girl-x-factror

Sabrina Fabian si-a facut aparitia la preselectiile X Factor purtand un costum roz, role in picioare, si intitulandu-se Barbie de Romania. Nu doar ca a dovedit ca nu are voce, insa a cantat si pe langa ritm si a stalcit versurile. Cand a realizat ca ceea ce face pe scena nu este deloc bine, a incercat sa salveze momentul… lesinand!

barbie-lesin-x-factor

Acest episod a devenit viral si se pare ca i-a adus lui Barbie un grad neasteptat de popularitate. Mai mult, tanara se pare ca are acum numeroase spectacole si castiga bani frumosi pentru a lesina pe scena, la finalul fiecarei reprezentatii.

„Este platita ca sa cante si apoi sa lesine la evenimentele mondene. Povestea de la X Factor i-a prins bine pentru ca acum are spectacole pe banda rulanta, chiar si cate cinci-sase pe saptamana, pentru care ia in jur de 500 de euro, pe cantare, dar si pentru lesinul de final”, a declarat o sursa pentru ziarul Click!

barbie-si-ken

El este „Ken”, iubitul lui Barbie de Romania

Scrie un comentariu