Stiri externe

Cum arata barbatii obisnuiti in reclame celebre la lenjerie intima!

Scris de Administrator

Prestigioasa publicatie „The Sun” a facut de curand un experiment inedit, incercand sa arate lumii cum ar fi daca in loc de Cristiano Ronaldo sau David Beckham, in reclamele la lenjerie intima pentru barbati ar aparea… oameni obisnuiti!

barbati-obisnuiti-reclame1

S-a intamplat de multe ori ca lumea sa blameze industria fashion pentru ca promoveaza modele subnutrite, creand astfel o falsa iluzie a idealului feminin.

barbati-obisnuiti-reclame

barbati-obisnuiti-reclame2

Dar oare daca o femeie normala poate deveni complexata la gandul ca femeia ideala arata neaparat precum Kate Moss ori Heidi Klum, nu la fel se poate intampla si in cazul barbatilor care ii privesc pe David Beckham, Cristiano Ronaldo sau David Gandy etalandu-si trupurile perfect sculptate in celebrele campanii publicitare pentru brand-urile de lenjerie intima?

barbati-obisnuiti-reclame3

Pentru a scoate in evidenta aceasta problema, jurnalistii de la The Sun au facut de curand un experiment cu totul inedit. Au apelat la barbati obisnuiti pentru a poza in ipostaze identice cu cele in care au aparut la un moment dat vedetele mai sus mentionate.

barbati-obisnuiti-reclame4

Scrie un comentariu