Carusel Stiri externe

Barack si Michelle Obama, la un pas de divort?

Scris de Christian Stan

Presedintele Statelor Unite si sotia lui, Michelle Obama, formeaza un cuplu de mai bine de 25 de ani insa acum sunt in pragul despartirii. Cel putin asta pretinde revista tabloid The National Enquirer care citeaza mai multe surse din apropierea cuplului prezidential. In articolul publicat ieri se insinueaza ca Barack Obama a avut aventuri extramaritale.

Barack_Obama_family_portrait_2011

Ieri, exact in ziua in care Michelle Obama a implinit 50 de ani, revista The National Enquirer a publicat un articol detaliat din care rezulta ca mariajul dintre Prima Doamna si Presedintele Statelor Unite este „pe butuci”. Se pare ca certurile dintre cei doi s-au intenstificat dupa inmormantarea Presedintelui Nelson Mandela, atunci cand Michelle Obama parea sa nu fie extrem de incantata de poza „selfie” facuta de Obama alaturi de Prim Ministrul Marii Britanii si de Prim Ministrul Danemarcei.

selfie

Publicatia pretinde ca Michelle Obama va sta insa de partea sotului ei pana la finalul mandatului, atunci cand el se va muta inapoi in Hawaii si ea va ramane la Washington alaturi de fiicele sale, Malia si Sasha. Surse din interiorul Casei Albe au declarat ca lucrurile nu mai merg bine de ceva vreme intre cei doi, care locuiesc acum in dormitoare separate. Mai mult, Presedintele este banuit de aventuri extramaritale pe care garzile sale de corp le ascund fata de Prima Doamna.

Nici Sarbatorile nu au fost linistite pentru cuplul Barack si Michelle Obama, care s-au certat in timpul vacantei lor din Hawaii. Presedintele s-a intors la Washington mai devreme, in vreme ce Michelle a mai petrecut o saptamana in Maui, in vila lui Oprah Winfrey.

michelle2

Se pare ca nu este pentru prima data cand exista tensiuni intre cei doi, iar din momentul in care Barack Obama a fost ales Presedinte doua carti au publicat marturii ca intre cei doi nu este totul roz.

„Au existat momente in care si-au vorbit putin si intre ei nu mai era deloc pic de romantism. Ea era suparata ca Barack este egoist si concentrat pe cariera, iar el ii reprosa ca este rece si nerecunoscatoare”, scrie Richard Wolfe, un fost corespondent la Casa Alba, in cartea publicata dupa pensionare.

Fosta Doamna a Frantei Carla Bruni dezvaluie intr-o carte ca a intrebat-o odata pe Michelle Obama cum este viata la Casa Alba, iar aceasta i-a raspuns: „Nu ma mai intreba asta. Ma simt ca in Iad. Nu mai pot sa suport”. Mai multe detalii AICI.

Scrie un comentariu