Stiri externe

Iubitul gelos i-a facut scandal monstru! Bar Refaeli, din nou singura din cauza lui Mick Jagger!

Scris de Christian Stan

Dupa departirea de Leonardo DiCaprio, Supermodelul israelian Bar Refaeli s-a indragostit de omul de afaceri Azi Ezra, cu care planuia sa ajunga la Altar in viitorul apropiat. De relatia lor s-a ales insa praful dupa un scandal monstru cauzat de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones.

bar-refaeli

Bar Refaeli si Mick Jagger sunt prieteni de ani buni, insa intalnirea lor de saptamana trecuta de la Tel Aviv s-a lasat cu scantei. Supermodelul israelian si-a celebrat ziua de nastere alaturi de iubitul ei, Adi Ezra, mergand la concertul pe care trupa rock americana l-a sustinut la Tel Aviv. Ulterior, Bar a fost invitata de Mick Jagger la un after-party exclusivist la restaurantul Mr&Mrs Lee, acolo unde a izbucnit scandalul.

Gelos ca iubita lui danseaza prea mult cu Mick Jagger, Adi Ezra a apucat-o pe aceasta de brat si a scos-o afara din restaurant, cei doi certandu-se minute in sir. Ulterior, Bar a luat decizia de a se desparti de Ezra, cu toate ca intr-un interviu acordat pentru o revista israeliana in urma cu doar cateva luni declara ca se pregateste de nunta.

Scrie un comentariu